2011. június 25., szombat

Bárányos lego-társasjáték

Az meg már eléggé tűrhetetlen volt, hogy Lévi mellett nem lehet társasjátékozni, mert vagy fel akar ülni Mama ölébe, és akkor szétszedi az asztalon található játszmát, szó szerint és átvitt értelemben is, vagy Mamit rántja le magához a földre, és akkor szintén borul a program.

Úgy döntöttünk, hogy Lévit is behúzzuk a tevékenységbe, aztán vagy megszokja a szabályokat, vagy megszökik. Nos, az első alkalommal inkább ez utóbbit választotta, de mivel a báránya a távollátében is nyert, a második alkalommal inkább vele maradt.

A játék lényege, hogy mindenkinek van báránya, és gyapjút kell gyűjteni rá. A gyapjúval pedig számtalan kaland történhet a dobókocka akarata szerint, lementődhet a bárányról, és biztonságba kerülhet, csere útján másik játékoshoz juthat gazdaállattal együtt, vagy jön a farkas, és a gyapjú lezabálódik a bárányról.

Nézzétek meg, hogy játszik Lévi. A dobókockával kérésre dob, de azért a kockához egyelőre nagyon ragaszkodik, így mi Mamával gyorsan dobunk, aztán visszaadjuk neki. Néha a kocka után hajítja a bárányt is. Valamint játék közben rendszeresen béget. Nem a bárány, hanem Lévi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése