2011. augusztus 6., szombat

Elköltözött a blog

A blog elköltöztetésének igen egyszerű okai vannak. Belefutottunk néhány csodálatos sablonba a Scrapm-@gi-a oldalon, és képtelenek voltunk mindet otthagyni. Majd rá akartuk helyezni a kiválasztott sablont a blogunkra, de természetesen nem sikerült. Nem azért, mert buták vagyunk hozzá, habár jelenleg azok vagyunk, de mindent meg tudunk tanulni. Arra azonban nagyon hamar rávezetett minket Lévi, hogy ennyit tanulni és kísérletezni nincs időnk.
Akkor aztán az átcuccolás mellett döntöttünk, most már csak azzal van problémánk, hogy a freeblog export nagyon nem ugyanolyan, mint a blogspot import. Így aztán egyenként pakolásztuk át a bejegyzéseket az utóbbi két hónapból. Továbbra is várjuk a megoldást, ha valaki tudja, mert átpakolnánk az egészet, de ez így rettenetes feladat. A kommentek is hiányoznak egyelőre sajnos.
Mindenesetre amíg valamilyen csoda folytán mégis újraépül a blog az elmúlt 5 év összes bejegyzésével, olvassátok az új posztokat, meg nézegessétek a külalakot, ami remélhetőleg folyamatosan változik fog. Örülünk, hogy itt vagytok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése